Q/A - random frågor

17:07
02/05 2016
? 3
Vad ska du göra efter gymnasiet?
Man bara älskar den här frågan när man snart tar studenen! Det beror på om jag kommer in på fotohögskolan i Stockholm för i så fall ska jag gå där. Annars så hade jag tänkt att jobba och söka in till högskola igen nästa år. :) 
 
 
Vad tänkte du om mig första gången vi träffades?
Ja du Malin. Vill du verkligen veta det? Den första gången vi träffades var den 29 augusti 2013 utanför ps lokaler. Dock visste jag knappt vem du var då utan jag såg Alma hoppade fram och kramade dig. Alma hade ju pratat lite om dig och så men jag tror att jag tänkte, "vilken skön personlighet". Jag vet att du och Alma stod och skratta och du var bara så glad. Vilket jag gillade. Du får mig att le.

Andra gången då vi faktiskt träffades för första gången var när vi åkte till Göteborg och skulle fota tillsammans med Lina och Felicia vilket var väldigt kul. Vi skrattade massor och Alma tyckte redan då att vi var konstiga tilsammans. Du är helt jävla underbar och din underbara personlighet bara smittar av sig. löv u
 
 
Är du morgon eller nattmänniska?
Det beror helt på vilket humör jag är på. Vissa helger kan jag gå upp vid 8 och ta ut hundarna medan andra dagar ligger jag kvar i sängen till 12. Samma sak på kvällarna, ibland går jag och läger mig vid 21 eller så går jag och lägger mig vid 02. Men jag tror jag är mer av en morgonmänniska än nattmänniska. 
 
 
Har du några syskon?
Ja jag har en bror, 16år, som heter Oscar. Han är snäll. Ibland.
 
 
Har du några djur?
Jag har två Jack Russels och en Fransk Bulldog som jag passar ibland. Dock inte lika mycket nu efter vi flyttade till lägenhet, vilket är synd. Älskar min lilla gris. 
 
 
Vad är du rädd för? 
Jag är jätterädd för älgar och mörker.. 
 
 
Svenskt väder/medelhavet?
Medelhavet, lätt! 
 
 
Hur träffade du din pojkvän?
Jag och min pojkvän träffades i gymnasiet då han går i min parallellklass. :) 
 
 
Vad är det bästa med din pojkvän?
Det bästa med min pojkvän är att jag kan verkligen vara mig själv med honom och att han är rock star! 
 
 
Är jag bättre än honom?
Alma, du är mycket bättre! puss
 
 
Vad gör dig glad? 
Mina vänner, min familj, mina hundar, min pojkvän, nudlar, ost, fotogafier, resor och sommar.
 

Drömjobb? 
Mitt drömjobb är att kunna leva på fotografyrket. 
 
 
 
 

Provdagar i Stockholm!

15:25
02/05 2016
? 6
© Foton tagna av mig, Julia | Canon eos 6D, Canon Lens EF 50/1,8 II 
 
 
Kommer ni ihåg inlägget för drygt två veckor sedan när jag berättade att jag hade sökt till fotoskolan i Stockholm? Jag kom vidare till provdagarna! Jag kan inte riktigt förstå det än att jag faktiskt kom vidare, tillsammans med Alma!! Jag är så himla glad och stolt över mig själv. Jag kan visa er mina bilder som jag sökte med till skolan i ett inlägg och berätta lite hur jag tänkte. 
 
Provdagarna innebär bl.a. om intervjuer, arbetsprover och information om utbildningen. Det är ungefär 40 stycken som gick vidare till provdagarna och därefter finns det 18 utbildningsplatser. Så jag är verkligen supernervös. 18 stycken av 40, helt galet.